محل تبلیغات شما

یکی از مشخصه های شرکت های تجاری نام آنها ست که یکی از تمایزات شخصیت های حقوقی محسوب میشه.

نام شرکت مشخصه ای است که هویتش را معلوم و موجب شناختنش و تمیز دادن آن را از سایر شرکت ها، امکان پذیر می سازه.

نام شرکت تجاری یکی از ابزارهای مهم برای جذب و ارتباط با شرکت است. شحصیت های حقوقی مثل شخصیت های حقیقی با نامی خاص موجودیت می یابند و با این نام خاص در ثبت شرکتها به ثبت می رسند.

تایید نام شرکت، توسط اداره تعیین نام در ثبت شرکت ها انجام میشه. در انتخاب نام شرکت باید به این نکات توجه کرد: نام انتخابی، دارای سابقه ثبت نباشه. دارای معنا و مطابق با فرهنگ اسلامی باشه. حداقل سه سیلاب باشه. لاتین نباشه.

واژه بیگانه نباشه و فارسی باشه. امروزه انتخاب نام شرکت بسیار سخت تر از گذشته شده ، چرا که حجم اسامی ثبت شده  شرکت در دهه های اخیر به طور چشمگیری افزایش داشته.

اگر نامی قبلاَ در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده دیگر قابلیت ثبت در آن اداره را ندارد. ضمن اینکه اگر تشابه نیز داشته باشه موجب رد شدن نام مورد نظر خواهد شد.

نام شرکت
نام هر شرکتی حاوی شخصیت و هویت و نوع فعالیت آن است. تمامی افراد حقیقی و شخصیت های حقوقی که با هر شرکتی طرف قرارداد می شن در ابتدا نام شرکت را میبینند و به همین خاطر انتخاب نامی پر معنا و زیبا از مزیت های شرکت های تجاری محسوب می شه.

در بعضی شرکت های تجاری، نام شرکت ، نام تجاری آن هم هست که در اینصورت دارای ارزش اقتصادی می شه و بعنوان بخشی از دارایی های شرکت به حساب میاد.

نام شرکت می تونه به فعالیت شرکت بستگی داشته باشه و مشخصه ای از فعالیت شرکت باشه و ممکن­ست فقط نامی خاص باشه اگر شرکت تضامنی باشه نام یک یا چند نفر از شرکا در نام شرکت میاد که در صورت خروج شخص یا اشخاصی که نامشان در نام شرکت قید شده، نمی تونه بدون انتخاب نام جدید تغییر نام جدید را بخواد چون نام شرکت متعلق به شرکت است و جزو دارایی های شرکت محسوب می شه.

امروزه برای عدم ثبت شرکت ها با نام های تکراری، طبق بخشنامه های اداره ثبت اسناد و املاک، اسامی تمام شرکت هایی که ثبت شده اند علاوه بر اطلاعات آنان در حافظه کامپیوترها ثبت می شه.

سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور: با کلیک بر روی عکس میتوانید وارد سایت مورد نظر شوید

اسامی شرکت در موارد ذیل قابل ثبت نیستند:
در انتخاب نام شرکت باید شرایط زیر را در نظر گرفت:
برخی از اسامی که قبل ثبت نیاز به مجوز دارند عبارتند از:
تعیین نام شرکت های تجاری
.
تایید نام شرکت های تجاری و موسسات یکی از مراحل ثبت شرکت ها و موسسات است. متقاضیان با تعیین نوع شخصیت حقوقی نسبت به پیشنهاد نام شرکت در شرف تاسیس اقدام می کنن. مهلت اعتبار نام های تایید شده توسط ثبت شرکت ها که ثبت و آگهی می شه، نامحدود است. همینطور اعتبار نام تایید شده توسط ثبت شرکتها برای شرکت در شرف تاسیس و یا تغییر نام شرکت ثبت شده، سه ماه از تاریخ تایید آن هاست که این مدت برای شرکت های سهامی عام شش ماه از زمان تشکیل مجمع عمومی موسسین است

اسامی شرکت در موارد ذیل قابل ثبت نیستند

در نام پیشنهادی، ترکیبی از دو واژه فارسی تداعی کننده یک واژه بیگانه باشد.
در صورتیکه فرق نام پیشنهادی با نام ثبت شده فقط در استفاده از پسوند جمع باشد.
الفاظ بی معنی، زشت، مستهجن، مخالف موازین شرعی و قانونی و نظم عمومی و اخلاق
اسامی دولتی و کشوری
استفاده از عناوین و اسامی و اصطلاحات بیگانه
نام و یا اسامی مختصر متعلق به دولت
هیچگونه تشابهی با نام ثبت شده دیگری نداشته باشد
قانون ممنوعیت استفاده از اسامی بیگانه

به منظور پاسداشت زبان فارسی و ترویج اسامی فارسی و جلوگیری از تبلیغ اسامی بیگانه که همگی از قوانین فرهنگی و اجتماعی به حساب میاد، استفاده از این اسامی ممنوع و باعث رد نام میشه با اینکه ثبت شرکت ها، امری تجاری و تخصصی در امور اقتصادی و سرمایه گذاری است.

استفاده از اسامی بیگانه مصطلح:
طبق ماده 4 آیین نامه اجرایی قانون ممنوعیت بکارگیری اسامی عناوین و اصطلاحات بیگانه، آن دسته از کلمات عربی و همچنین بعضی از واژه‌های متعلق به سایر زبانها که از دیر باز در زبان فارسی رواج یافته و هم اکنون جزیی از زبان‌فارسی محسوب میشه یا واژه‌ها و اصطلاحات عربی برگرفته از متون و معارف و فرهنگ اسلامی که با بافت زبان فارسی معیار هم خوانی و تناسب‌داشته باشه واژه بیگانه تلقی نمیشه و استفاده از نام های مذکور جهت نام شرکت بلامانع است.
مانند تلفن، صندل، فلش، موکت، ویتامین، ایده، بیسکوییت، اسکناس ، استاندارد، موزه، صابون، سالن، روبان، ویلا، انفورماتیک، رادیاتور،سس، کنسرو، کنکور، ماشین، سماور، شوفاژ، پاساژ، تابلو، تیراژ، ادکلن، اکران، بالکن، و سایر موارد . ولی دیده شده در برخی موارد که اداره ثبت شرکتها با ثبت نام این اسامی بدون مستندات قانونی مخالفت کرده.
از طرف دیگر بسیاری از اسامی خارجی که در امور اقتصادی اجتماعی بازرگانی و پزشکی استفاده میشه به دلیل عدم جایگزینی واژه مناسب توسط فرهنگستان ادب و فارسی است.
اسامی مشارکتی خارجی چیست و چگونه استفاده می شوند؟
استفاده از اسامی خارجی در صورت مشارکت سهامدار خارجی امکان پذیر است. بعضی شرکت ها به دلیل صادرات و واردات کالا و خدمات و همچنین معاملات و مراودات بین المللی و جهت جذب سرمایه گذار خارجی و توسعه فضای کسب و کار از نام خارجی در نام شرکت خود استفاده می کنن.

با توجه به تبصره 3 ماده 57 خروج غیر تورمی از رکود و اصلاح مواد 1 و 6 و 7 قانون اجرای ت های کلی اصل 44 قانون اساسی و همچنین ماده 62 و 69 قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ، اعمال محدودیت در کسب و کار ممنوع است.

طبق ماده 7 آیین نامه اجرایی قانون ممنوعیت بکارگیری اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه، تبدیل نام های خاص محصولات ساخت کشورهای دیگر به زبان فارسی اامی نیست و تغییر اسامی مؤسسه هایی که این نوع محصولات را عرضه می کنن ضرورت ندارد.

به موجب مصوبه هیأت وزیران و تبصره الحاقی، اعطای اسامی خارجی به شرکت های که سرمایه گذار خارجی دارن پیش بینی شده. در تبصره الحاقی ماده 7 آیین نامه مذکور بیان گردیده است :

مؤسساتی که در سایر کشورها محصولاتی با نام تجاری خاص تولید می کنن در صورت سرمایه گذاری در ایران می تونن در ثبت شرکت سرمایه پذیر وعرضه محصولات تولید شده در ایران با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه از نام شرکت خارجی سرمایه گذار و نام تجاری خاص محصولات یاد شده استفاده کنن.

در مورد ثبت شعبه و نمایندگی شرکت خارجی هم استفاده از نام شرکت مادر (خارجی) مانعی ندارد.

ثبت شرکت مسئولیت محدود

نکات مهم راجع به انتشار اوراق قرضه قابل تعویض با سهام و قابل تعویض به سهام

روش های ارزش گذاری برند کدام اند؟

شرکت ,ثبت ,های ,اسامی ,خارجی ,استفاده ,نام شرکت ,شرکت های ,ثبت شرکت ,استفاده از ,شرکت ها ,قانون ممنوعیت بکارگیری ,اجرایی قانون ممنوعیت ,نامه اجرایی قانون

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عسل ارگانیک پلنگا مد ساب Carolyn's site Christine's blog sticmultire خریدلوازم اقساطی acazesva shahrammusic49 evflagunol climcusmiby